КМДА Київська міська державна адміністрація


20 жовтня 2016

Наталія Бондар провела виїзну нараду в мікрорайоні «Чапаєвка»

Наталія Бондар провела виїзну нараду в мікрорайоні «Чапаєвка»

Сьогодні голова райдержадміністрації Наталія Бондар провела виїзну нараду в мікрорайоні «Чапаєвка» за участю заступника начальника управління будівництва та архітектури РДА Владислава Давидова, керівника КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 Голосіївського району м. Києва» Івана Скрицького та керівника ОСН «Чапаєвка» Сергія Дегтярьова. Під час наради розглядалось питання переміщення об’єктів соціальної інфраструктури району, зокрема амбулаторії загальної практики сімейної медицини, відділення УДППЗ «Укрпошта» та ОСН «Чапаєвка» з будівлі, яка знаходиться за адресою: Столичне шосе, 35.

Оскільки власником зазначеної будівлі є ЗАТ «ФК «Динамо» Київ», наразі постало питання звільнення площі для облаштування двох нових футбольних полів в межах існуючої навчально-спортивної бази «Конча-Заспа».

 

Також під час наради було оглянуто земельну ділянку для будівництва центру самоврядування мікрорайону «Чапаєвка» на перетині вул. Любомирської та Залежної. В центрі планується розміщення амбулаторії, бібліотеки, спортивних споруд тощо, що є нагальною потребою для мешканців мікрорайону.

Наразі структурними підрозділами райдержадміністрації здійснюється передпроектна робота та напрацьовуються шляхи вирішення питань функціонування інфраструктури мікрорайону «Чапаєвка».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.