Спільна співпраця соціальних партнерів у реабілітаційному процесі осіб, які брали участь у проведенні антитерористичної операції

Днями у приміщенні міського Центру зайнятості пройшов семінар для осіб, які приймали участь у проведенні антитерористичної операції та які перебувають на обліку в Солом'янському районному центрі зайнятості.

Під час заходу фахівці Правобережного об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві надали детальну інформацію щодо змін законодавчих норм у сфері пенсійного забезпечення громадян, про можливості веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Особливу увагу звернули на питання легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

Також, представники управління надали вичерпні відповіді на питання які цікавили присутніх та роздали усім бажаючим інформаційні матеріали за тематикою заходу.

Заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Центру розповіла слухачам стосовно можливостей їх працевлаштування. 

Представники управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації ознайомили слухачів із інформацією щодо призначення, подовження виплат державних допомог, компенсаційних виплат учасникам проведення антитерористичної операції.

 

Гарячі телефонні лінії Правобережного об’єднаного

управління Пенсійного фонду України в м. Києві:

(044) 287-13-62 в Голосіївському районі

(044) 273-42-23  (044) 273-51-48в Святошинському районі

(044) 244-78-11 в Солом’янському районі

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю