КМДА Київська міська державна адміністрація


15 вересня 2016

Наталія Бондар привітала рятувальників району з професійним святом

Наталія Бондар привітала рятувальників району з професійним святом

Сьогодні в актовому залі Голосіївського районного управління ГУ ДСНС України в м. Києві відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня рятівника. Це свято було встановлене 12 вересня 2008 року Указом Президента України та відзначається в Україні щорічно 17 вересня.

В урочистому зібранні взяли участь голова райдержадміністрації Наталія Бондар, начальник управління освіти РДА Галина Полторак та директор КП “Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району м. Києва" Наталія Латанюк.

З нагоди професійного свята на адресу рятівників пролунало багато щирих і теплих привітань. У своєму вітальному слові голова райдержадміністрації Наталія Володимирівна подякувала рятівникам за самовіддану службу і героїзм та побажала якомога менше тривожних викликів, здоров'я, життєвої енергії, незборимої волі та стійкості духу.

З нагоди професійного свята кращі працівники були відзначені Подяками голови Голосіївської райдержадміністрації. Також Наталія Володимирівна передала 10 пар спеціального взуття.

  



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.