Головна  →  Новини  →  6 вересня 2016

В райдержадміністрації відзначили кращих підприємців району

В райдержадміністрації відзначили кращих підприємців району

Щороку, в першу неділю вересня, в Україні відзначається День підприємця. Це професійне свято було засновано в 1998 році, щоб показати надзвичайно важливу роль цього сектора економіки в розвитку нашої держави.

Сьогодні з нагоди свята в Голосіївську райдержадміністрацію запросили кращих підприємців району -  тих, які досягли чималих успіхів у своїй діяльності, які надихають своєю працею інших, які гідно представляють не лише район, а й державу на міжнародних ринках. Голова райдержадміністрації Наталія Бондар привітала всіх присутніх з професійним святом. “Сьогодні бути підприємцем – це особлива праця. Ваш успіх залежить від власних сил, розуму та вміння будувати власний бізнес. Нехай кожна започаткована Вами справа буде вдалою та успішною. Миру, здоров’я та добра Вам і Вашим родинам!”, - зазначила Наталія Володимирівна.

З нагоди свята кращих підприємців району було відзначено Подяками голови Голосіївської райдержадміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток підприємництва району:

Саворовського Федора Григоровича – директора Державного підприємства «Спеціальне конструкторсько-технологічне бюро з Дослідним виробництвом інституту фізики напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова НАН України»,

Орловську Оксану Володимирівну – заступника директора з загальних питань ТОВ»Арофел Семікор»,

Ахуну Ізольду Марубувну – директора салону краси «MIRA»,

Ковальову Ніну Анатоліївну – фізичну особу-підприємця,

Кіріченко Ольгу Вікторівну - фізичну особу-підприємця,

Куца Євгена Олеговича – директора ТОВ «Системи НАУ»,

Ларкіну Анастасію Валеріївну - фізичну особу-підприємця,

Портного Олексія Леонідовича – директора Інженерної тепло-енергетичної компанії «Енергодизайн»,

Хачатряна Армена Вазгеновича – директора ТОВ «ІВеА».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю