КМДА Київська міська державна адміністрація


22 липня 2016

На засіданні районного оперативного штабу обговорили нагальні питання

 

24 червня в Голосіївській райдержадміністрації відбулось чергове засідання Штабу сприяння організації допомоги бійцям в зоні АТО та переселенцям під головуванням очільниці району Наталії Бондар.

У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, Голосіївського районного у місті Києві військового комісаріату, представники громадських об’єднань, волонтери.

Відповідно до порядку денного засідання Штабу начальник управління охорони здоров’я Голосіївської райдержадміністрації Олена Довгань підвела підсумки місячника «Дні здоров’я», що проходив з 23 травня по 23 червня 2016 року. Про оздоровлення та відпочинок влітку 2016 року дітей із сімей учасників АТО та дітей із сімей загиблих, які брали участь в АТО, доповіла заступник начальника управління освіти Голосіївської райдержадміністрації Ольга Миска. Також Ольга Миколаївна розповіла присутнім про проведену роботу з реалізації національно-патріотичного проекту учнівської молоді столиці "Нам Україна вище над усе".

Під час засідання також обговорювались питання щодо встановлення пам’ятного знаку на території Голосіївського району загиблим учасникам антитерористичної операції, які проживали в Голосіївському районі, про розробку макетів і стендів з оновленими фотографіями загиблих учасників антитерористичної операції Голосіївського району та забезпечення їх розповсюдження  серед управлінь, відділів та інших структурних підрозділів райдержадміністрації Голосіївського району.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.