Головна  →  Новини  →  7 липня 2016

В райдержадміністрації відбулася менторська зустріч із потенційними жінками-підприємцями

В райдержадміністрації відбулася менторська зустріч із потенційними жінками-підприємцями

Сьогодні в Голосіївській райдержадміністрації відбулася менторська зустріч із потенційними жінками-підприємцями, під час якої представники Міжнародного благодійного фонду «Сід Форум Україна» презентували діючу  Програму з розвитку жіночого підприємництва для власниць малого та середнього бізнесу та жінок, у тому числі жінок-переселенок, які бажають розпочати власну справу. ФОТОЗВІТ

Спікерами заходу виступили: заступник Посла Фінляндії в Україні з питань політики та громадянського суспільства Анссі Куллберг, директор Київського міського центру зайнятості Віктор Сухомлин, голова райдержадміністрації Наталія Бондар, директор благодійного фонду «Сід Форум Україна» Дмитро Подолєв та керівник проектів Фонду Катерина Лазоришинець.

Своїм досвідом з організації та ведення власного бізнесу з учасниками зустрічі поділились Тетяна Абрамова, виконавчий директор трикотажного бренду RITO, Світлана Бойко, голова місцевого осередку Всеукраїнського об'єднання малого та середнього бізнесу «ФОРТЕЦЯ» у Київській області, Оксана Орловська, в.о. директора ТОВ «Пролог Семікор».

Безумовно, інформація, отримана жінками під зустрічі, допоможе їм у відкритті власної справи.

Голосіївська райдержадміністрація буде і надалі підтримувати та всіляко сприяти у реалізації подібних проектів.

Довідково.

Програма розвитку жіночого підприємництва спрямована на популяризацію ведення інноваційного бізнесу молодими жінками, надання необхідних знань, експертизи та  підтримки. Шляхом менторства, заохочення до спілкування та створення платформи де можливо знайти гарну пораду або вирішення проблеми, програма націлена на створення спільноти нових та досвідчених жінок-підприємців. Програма реалізується на базі мережі центрів iHUB, підтримується Посольством Фінляндії в Україні, оператором проекту є некомерційна організація «Сід Форум Україна». 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю