КМДА Київська міська державна адміністрація


30 червня 2016

У Військовому інституті відбувся урочистий випуск офіцерів

Випускний – це завжди радісна, хвилююча подія в житті молодих людей, їх батьків, близьких та всього педагогічного персоналу навчального закладу. До цієї омріяної та відповідальної пори ведуть незабутні роки напруженої праці. Сьогодні у Військовому інституті Національного університеті імені Тараса Шевченка відбулись урочисті збори, присвячені 19-му випуску офіцерів. На урочистості завітала голова Голосіївської райдержадміністрації. Наталія Бондар. Очільниця побажала випускникам успіхів у служінні Батьківщині, доброї життєвої дороги і безхмарного мирного неба над головою.

Загалом було видано 138 дипломів. 18% випускників одержали дипломи з відзнакою.

Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка (далі – ВІКНУ) є сучасним міжвідомчим, багатопрофільним, інтегрованим військовим навчальним підрозділом провідного вищого навчального закладу України, що здійснює підготовку професіоналів з повною вищою освітою для Збройних Сил України та інших силових структур сектору безпеки і оборони України (Служби безпеки України, Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби України, Служби зовнішньої розвідки України, Національної гвардії України, Державної спеціальної служби транспорту та ін.)

           

ВІКНУ здійснює підготовку фахівців за спеціальностями: психологія, політологія, журналістика, зв’язки з громадськістю, міжнародна інформація, міжнародні відносини, переклад, фінанси та кредит, правознавство, геоінформаційні системи і технології.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.