КМДА Київська міська державна адміністрація


24 червня 2016

У Києві фіскальної службою з незаконного обігу вилучено майже 14 тисяч пляшок алкоголю вартістю понад 856 тисяч гривень

        За словами першого заступника начальника Головного управління ДФС у м.Києві, полковника податкової міліції Ігоря Скорохода, цього разу обшуки проводились згідно рішення суду одразу в чотирьох місцях: в офісі та складських приміщеннях оптового торгівця алкогольною продукцією, а також у двох супермаркетах однієї з великих роздрібних мереж.

         Співробітниками фіскальної служби в ході досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного обігу підакцизних товарів було встановлено, що в складських приміщеннях зберігаються алкогольні напої, пляшки з якими обклеєні марками акцизного податку, які виробнику не видавались.

         За результатами проведених обшуків було виявлено та вилучено майже 14 тисяч пляшок горілки загальним обсягом близько 65 тисяч літрів, а також бухгалтерську документацію щодо отримання та реалізації лікеро-горілчаних виробів. Загальна вартість вилучено складає понад 856 тисяч гривень.

         Нагадаємо, що протягом січня-травня п.р. співробітниками слідчо-оперативних підрозділів ГУ ДФС у м.Києві з незаконного обігу було вилучено підакцизних товарів на загальну суму понад 50,4 мільйонів гривень.

За інформацією Головного управління ДФС у м.Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.