КМДА Київська міська державна адміністрація


14 червня 2016

Відбувся масштабний флеш-моб Правобережного об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві

13 червня 2016 року, з метою привернення уваги широких кіл громадськості до можливості отримання послуг в електронному вигляді за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України, Правобережним об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України в м. Києві був проведений флеш-моб під гаслом «Веб-портал ПФУ – зручно, оперативно, без черг».

Цей захід відбувся одночасно в парках відпочинку Голосіївського, Солом’янського та Святошинського районів м. Києва.

Організатори флеш-мобу закликали громадян реєструватися на веб-порталі Пенсійного фонду України та бути в курсі всіх новин Пенсійного законодавства.

Фахівці управління тримали плакати із надписами «Реєструйтеся на веб-порталі Пенсійного фонду України – контролюйте свого роботодавця щодо сплати єдиного внеску за вас!», «Веб-портал Пенсійного фонду України –  зручно і вигідно! Зручно – тому що швидко і доступно, вигідно – тому що інформація безкоштовна!» та інші.

«Вам здається, що самі поняття «Пенсійний фонд» і «сучасні технології» несумісні? А ви знаєте, скільки людей зараз регулярно користуються інтернетом? Чи замислювалися ви, що інформація, яка накопичується в Пенсійному фонді, може бути цікава не тільки пенсіонеру, а й будь-якій людині, яка дбає про майбутнє?

У нас для вас гарні новини - двадцять перше століття вже в Пенсійному фонді!

Завдяки сучасному електронному ресурсу – веб-порталу Пенсійного фонду України можна в режимі он-лайн вирішувати питання з мінімальною витратою часу, коштів, сил і постійно контролювати дані, які зараз впливають на розмір пенсії або матимуть вплив у майбутньому.» - таку відповідь чули пересічні громадяни на своє питання: «А що це таке?»

Для більшої інформованості населення учасники заходу роздали пересічним громадянам  понад 80 буклетів та листівок.

 

Правобережне об’єднане управління

Пенсійного фонду України в м. Києві

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.