Головна  →  Новини  →  27 травня 2016

У школах Голосієва пролунав останній дзвоник!

У школах Голосієва пролунав останній дзвоник!

Сьогодні у всіх школах Голосіївського району столиці пролунав останній шкільний дзвоник. Для учнів і вчителів – це радісне свято, яке означаєзакінчення навчального року та початок літніх канікул. Але для випускників 2016 року цей дзвоник пролунав востаннє і став символом прощання зі школою та безтурботним дитинством, а також сповістив про перехід до дорослого і відповідального життя!

В доросле життя випускників сьогодні проводжали директори шкіл, класні керівники, батьки, шкільні друзі. А схвильовані юнаки і дівчата, які вже ніколи не сядуть за парти, не стримували емоцій – посміхались, плакали, дякували наставникам і батькам, вальсували на шкільних подвір’ях та випускали в небо повітряні кульки.

Привітати учнів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенівз поглибленим вивченням англійської мови №85 завітала голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар (ФОТОРЕПОРТАЖ).

«Сьогоднішнє свято – особливе. Адже останній дзвінок сповіщає про те, що навчальний рік успішно завершився, що ви, дорогі діти, піднялися ще на одну, вищу, сходинку в своєму житті. Дорогі випускники! Сьогодні, можливо, як ніколи, ви відчуєте, що школа – ваш рідний дім, адже ви тут виросли, подорослішали. Нехай для вас небо буде високим, а дорога — світлою, а ви завжди досягатимете поставленої мети, будете чесними і добрими людьми, гідними громадянами нашої держави», - зазначила очільниця району.

Загалом, сьогодні останній дзвоник пролунав у 44 навчальних закладах Голосіївського району для 19 тис.712 школярів, з них 1087 осіб – випускники, серед яких 63 золотих і 33 срібних медаліста.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю