Головна  →  Новини  →  20 травня 2016

Європа – наш спільний дім

Європа – наш спільний дім

Сьогодні в спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов № 220 міста Києва в рамках святкування Дня Європи в Україні відбувся святковий захід «Європа–наш спільний дім». ФОТОЗВІТ

 

На захід завітали голова райдержадміністрації Наталії Бондар, заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції, заступник Голови Національної комісії України у справах ЮНЕСКО, віце-президент Міжурядового Комітету ЮНЕСКО з питань фізичного виховання та спорту Микола Мовчан, Посол Португалії в Україні Марія Кріштіна Серпа ди Алмейда.

«Європа починається в серці кожного з нас, і вона ближче, ніж нам здається. Ми вже є частиною євроспільноти, адже кожного дня демонструємо собі і цілому світові незламність духу та волелюбність українського народу, нашу єдність навколо спільних цінностей», - зазначила під час заходу Наталія Володимирівна.

Учасники заходу відвідали бінарний урок на тему:«Україна – це Європа», взяли участь у станційній грі «Пізнаємо Європу разом» та розширеному засіданні шкільного євроклубу «Єдність». Особливо зворушливо прозвучала легендарна пісня «Червона рута», яку гості та учні виконали українською та англійською мовами. Також директор школи Марина Комракова провела екскурсію навчальним закладом.

Нагадуємо, що заходи до Дня Європи в Голосіївському районі та м. Києві тривають. Основні загальноміські заходи проходитимуть 21 та 22 травня на Михайлівській площі, а наймасштабніший районний захід «Нас єднають європейські цінності» відбудеться 21 травня о 14.00 у сквері по вул. Федорова.

 

Запрошуємо голосіївців, киян та гостей міста цими вихідними відчути справжній дух Європи!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю