КМДА Київська міська державна адміністрація


18 травня 2016

В районі пролунали традиційні «Голосіївські дзвоники»

В районі пролунали традиційні «Голосіївські дзвоники»

Сьогодні, погожого та сонячного травневого дня, в Голосієво пролунали веселі пісні, проникливі вірші та запальні танці - це Управлінням освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації в Будинку дитячої та юнацької творчості (просп. Голосіївський, 22) проводився щорічний районний дитячий фестиваль «Голосіївські дзвоники» в рамках національно-патріотичного проекту «Мій район, моя вулиця, місто, країна» (ФОТОЗВІТ).

Традиційно фестиваль розпочався з вернісажу педагогічних ідей та знахідок з національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку: виставки творчих робіт дітей, педагогів, батьків «Мій район, моя вулиця, місто, країна», «Діти малюють мир», майстер-класів для дітей та дорослих з виготовлення оберегів (народна іграшка-дригунець «Козачок», національні обереги, браслети зі стрічки, плетіння віночка, обереги з тіста тощо) та презентації досвідів роботи вихователів ДНЗ Голосієва.

Продовжились заходи концертом дитячої творчості «Голосіївські дзвоники», на який завітали очільниця району Наталія Бондар,голосіївські дошкільнята з батьками, директори та педагоги ДНЗ району, представники управління освіти, члени Ради ветеранів та учасників АТО, а також громадськість.

У піснях, віршах, музично-хореографічних композиціях учасники фестивалю проявили любов до рідної Батьківщини, свої сподівання на єдність та цілісність України, віру в щасливе, мирне майбутнє українського народу, склали шану ветеранам і татусям-військовослужбовцям.

Загалом у районному фестивалі взяли участь 230 дітей із 30 дошкільних навчальних закладів району та 4 родини. Всі учасники концерту  нагороджені дипломами лауреатів районного фестивалю дитячої творчості «Голосіївські дзвоники" та цінними подарунками.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.