КМДА Київська міська державна адміністрація


4 травня 2016

Великдень об’єднав голосіївську родину

Великдень об’єднав голосіївську родину

Світлого Великоднього дня, 01 травня, в Голосіївському парку культури та відпочинку ім.М.Рильського відбулась районна культурно-патріотична акція «Великдень єднає» за підтримки Голосіївської райдержадміністрації та громадської організації «Рада ветеранів та учасників АТО» (ФОТОЗВІТ).

На Центральній площі для малечі було організовано майстер-класи з декоративного оздоблення та паперової пластики від Київської дитячої художньої школи № 9 та Централізованої системи дитячо-юнацьких клубів «Щасливе дитинство» та Централізованої бібліотечної системи Голосіївського району. Також під час акції відбулась презентація спортивно-патріотичного клубу «Голосіївська родина».

Під час офіційної частини, яка розпочалася хвилиною мовчання за загиблими бійцями в зоні проведення АТО, перед присутніми виступили очільниця району Наталія Бондар, настоятель Свято-Вознесенського храму, Благочинний Голосіївського району, отець Павел та голова громадської організації «Рада ветеранів та учасників АТО» Андрій Дащенко.

Голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар привітала усіх голосіївців зі святом, а також подякувала родинам загиблих бійців, які подарували нашій країні справжніх захисників та героїв: «Для мене велика честь розділити це Світле Свято разом з вами. Хочу від імені усіх голосіївців висловити свою вдячність вашим сім’ям, адже завдяки їх мужності ми можемо виховувати своїх дітей, жити в незалежній державі – Україні».

Продовжила захід концертна програма за участю дитячого хору Церкви Косьми і Даміана, гурту «Козацькі забави» та заслуженої артистки України Олени Лукашової. На завершення заходу присутніх пригостили смачним шашликом.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.