Головна  →  Новини  →  28 квітня 2016

Очільниця району провела нараду з питання своєчасного закриття ордерів по аварійним розриттям та відновлення благоустрою

Очільниця району провела нараду з питання своєчасного закриття ордерів по аварійним розриттям та відновлення благоустрою

В районі усе має бути до ладу – власними зусиллями комунальники району прибирають, чистять, озеленюють, заквітчують Голосієво. Проте, є й інші проблеми, які впливають на благоустрій району, створюють незручності для жителів та псують зовнішній вигляд дворів та вулиць – аварійні розриття.

На жаль, через застарілі комунікації, пориви на тепломережах у столиці – не рідкість. Приємно, коли такі негаразди ліквідовуються швидко та з мінімальними незручностями для голосіївців, але іноді такі неліквідовані аварійні розриття створюють незручності.

Саме з цього питання 28 квітня голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар провела нараду з питання відновлення благоустрою після виконання аварійних робіт на інженерних мережах за участю представників комунальних служб району та аварійних служб, які виконують роботи по ліквідації аварії на інженерних мережах.

За інформацією відділу контролю за благоустроєм райдержадміністрації станом на 27.04.2016 в Голосіївському районі залишаються не закритими 50 ордерів ( із них 41 прострочений ) на усунення недоліків, які повинні виконати аварійні служби ПАТ «Київенерго» та ПАТ АК «Київводоканал».

Під час наради по кожному об’єкту з’ясовувалась ситуація.

Наталія Володимирівна звернулась до представників аварійних служб, які виконують роботи по ліквідації аварії на інженерних мережах, з проханням надати графік відновлення благоустрою з точними датами. 

Також на засіданні було розглянуто питання відновлення асфальтового покриття міжквартальних та внутрішньоквартальних проїздів. Про запланованні обє'ми робіт та терміни виконання їх доповіли представники КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району м. Києва» та КП ШЕУ Голосіївського району. Особлива увага при обговоренні була приділена питанню щодо утримання позабалансової території.

Протягом засідання були напрацьовані протокольні доручення.

За інформацією відділу контролю за благоустроєм  Голосіївської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю