КМДА Київська міська державна адміністрація


25 квітня 2016

На родинному еко-фестивалі «Врятуємо Голосіїво!» і прибирали, і розважались

На родинному еко-фестивалі «Врятуємо Голосіїво!» і прибирали, і розважались

Теплого суботнього дня біля Голосіївського лісу за ініціативи об’єднання «Вартові Голосієва» відбувся родинний еко-фестиваль «Врятуємо Голосіїво!». В рамках заходу було організовано прибирання узлісся Голосіївського лісу, дитячо-юнацький конкурс вуличного мистецтва на екологічну та природоохоронну тематику, майстер-клас із флористики, встановлення будиночків для птахів та білок. Основна мета заходу - привернення уваги громадськості та влади до збереження Національного природного парку «Голосіївський».

На свято завітала і очільниця району Наталія Бондар, яка відкрила захід та подякувала активним голосіївцям, які власними силами організували такий чудовий захід та турбуються про чистоту навколо та виховання любові до природи у дітей.

«Саме такі небайдужі та свідомі громадяни закладають фундамент для кращого майбутнього - виховують наступні покоління киян, для яких вислів «Берегти природу» буде не пустим звуком, а розуміння про необхідність піклування про довкілля буде звичним та обов’язковим для кожного», - зазначила Наталя Бондар.

Після активного прибирання території парку, у якому брали участь як дорослі, так і малі голосіївці, розпочалась святково-розважальна частина програми. Розваги цього дня були організовані для всіх, але найбільше задоволення отримали діти – всі активно брали участь у конкурсі малюнків, грали в настільні та активні ігри, брали участь у змаганнях, вікторинах та майстер-класах. Приємно, що окрім місцевих дітлахів до заходу долучились і вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості району, учні ліцею №179 та №116, а також Клубу раннього розвитку «Аніма».

Також Наталія Володимирівна поспілкувалася з громадськими активістами, які виступають проти будівництва житлового комплексу «Bergen» по вул. Потєхіна, 9.Очільниця району запевнила мешканців, що усіма можливими, як для районної влади, заходами підтримуватиме голосіївців у цьому питанні, тож сподіватимемось, що думка громадян буде почутою!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.