КМДА Київська міська державна адміністрація


22 квітня 2016

Вічний біль Чорнобиля...

Вічний біль Чорнобиля...

Вже 30 років поспіль ми згадуємо найбільшу техногенну та екологічну катастрофу сучасності, яка змінила екологічне середовище та світогляд усього світу. 22 квітня в Голосіївському районі столиці за участю керівництва райдержадміністрації, заступника Міністра – керівника апарату Міністерства молоді та спорту Миколи Даневича, представників громадської організації «Союз інвалідів Чорнобиля», учнівської молоді та громадськості району біля пам’ятного знаку «Пам’яті загиблих в Чорнобильській аварії» відбувся мітинг-реквієм «Мужність та біль Чорнобиля».

Настоятель Деміївського храму протоієрей Павло відправив панахиду за загиблими ліквідаторами Чорнобильської катастрофи. Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять тих учасників ліквідації, які врятували світ ціною власного життя. Під час мітингу часників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи було відзначено подяками Голосіївської райдержадміністрації.

Урочистості продовжилися в Будинку ветеранів Голосіївського району, де було організовано тематичний захід «Ідуть роки, а біль цей навіки!...» та літературно-музична програма.

Низький уклін, глибока повага та наша вдячність усім живим ліквідаторам-чорнобильцям!

Вічна пам'ять усім, хто віддав своє життя, захищаючи світ від Чорнобильської катастрофи!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.