Пенсійний фонд інформує про створення трьох об’єднаних управлінь Пенсійного фонду України в м. Києві

Адміністративна реформа є однією із ключових реформ, яка зобов’язана покращити управління державою, у тому числі оптимізувати органи виконавчої влади. Процес соціально-економічних реформ незворотній. Будь-яка реформа це свого роду стрес як суспільний так і економічний. Але не зважаючи на всі складності в їх проведені держава зобов’язана їх пройти заради свого майбутнього. Саме з цією метою Кабінетом Міністрів України була прийнята постанова від 16.12.2015 року № 1055 «Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України». Відповідно до цієї постанови реорганізовано деякі територіальні органи Пенсійного фонду України шляхом їх злиття та/або перейменування.

Так, десять районних управлінь Пенсійного фонду України в м. Києві реорганізовано в три об'єднаних управління:

- Правобережне об’єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві утворене шляхом злиття трьох управлінь: в Голосіївському, Святошинському та Солом’янському районах м. Києва;

- Лівобережнеоб’єднане управління Пенсійного фонду Українив м. Києві утворене з трьох управлінь: в Дарницькому, Деснянському та Дніпровському районах м. Києва;

- Центральне об’єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві утворене з чотирьох  управлінь: в Оболонському, Печерському, Подільському та Шевченківському районах м. Києва.

 

ПРАВОБЕРЕЖНЕ ОБ’ЄДНАНЕ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В М. КИЄВІ  ПОВІДОМЛЯЄ!

Для жителів і пенсіонерів Голосіївського, Святошинського та Солом’янського районів м. Києва фахівці з питань призначення, перерахунку, а також відділу обслуговування громадян, які виконують функції з прийому заяв про призначення та перерахунок пенсій, видачі відповідних довідок, пенсійних посвідчень, надання консультацій з пенсійних та інших питань, працюватимуть і надалі в тих самих приміщеннях, що й до об’єднання:

- в Голосіївському районі - вул. Антоновича (Горького), 70,

- в Святошинському районі - вул. Корольова, 5а,

- в Солом’янському  районі – вул. Керченська, 5а.

Жителям району не варто хвилюватися, а для отримання сервісу з питань пенсійного забезпечення достатньо звернутися до спеціаліста відділу обслуговування громадян за вищезазначеними адресами.

Гарячі телефонні лінії Правобережного об’єднаного  управління Пенсійного фонду України в м. Києві:

(044) 287-13-62  в Голосіївському районі

(044) 273-42-23 (044) 273-51-48 в Святошинскому районі

(044) 244-78-11 в Солом’янському районі

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю