Розмір штрафу за використання РРО, що створюють контрольну стрічку у друкованому вигляді

Податківці нагадали, яка передбачена відповідальність до суб’єктів господарювання, які з 01.01.2016 р. використовують РРО, що створюють контрольну стрічку в друкованому вигляді.

Так користувачам зареєстрованих та введених в експлуатацію до 01.01.2015 р. електронних контрольно-касових апаратів, що подають до органів ДФС тільки інформацію фіскальних звітних чеків, встановлено перехідний період тривалістю 1 рік для доопрацювання або заміни існуючої касової техніки на таку, що забезпечує подання по дротових або бездротових каналах зв’язку електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків.

З 1 січня 2016 до суб’єктів господарювання, які створюють контрольну стрічку виключно в друкованому вигляді та не забезпечують подання до органів ДФС звітності, пов’язаної із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО), розрахункових книжок та копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків з РРО по дротових або бездротових каналах зв’язку, за рішенням відповідних органів ДФС, застосовується фінансова санкція у розмірі 10 нмдг.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю