КМДА Київська міська державна адміністрація


25 грудня 2015

Бібліотека "Деміївська" долучилась до акції зі збору книжок українською мовою

Колектив бібліотеки "Деміївська" спільно з колективом редакції газети "Порадниця" анонсували збирання книжок українською мовою :
   - у рамках проекту "Книга-побратим" - для наших захисників (класика, українська історія, сучасна література, психологія);
   - у рамках проекту "Калиновий Миколайчик" (до дня Святого Миколая) - для дітлахів на підпорядкованих Україні територіях Донеччини та Луганщини (змістовні, мальовничі сучасні видання українською мовою для дітей молодшого, середнього, старшого шкільного віку).
    Отримавши інформацію через газету, працівники дитячої бібліотеки ім.О.Пушкіна невеличкого шахтарського міста Родинське Донецької області (територія, підконтрольна Україні), звернулися до нашої бібліотеки з проханням допомогти поповнити книжковий фонд новими дитячими книжками.
  
Зібрати українські книжки нам допомогли : учений секретар Товариства "Знання" України, поет, письменник, заслужений журналіст України Василь Василашко, видавництво "Мистецтво", колектив та читачі бібліотеки "Деміївська".
 
      
 Отримавши посилку 10 грудня, працівники дитячої бібліотеки вирішили відкрити її саме у день Святого Миколая під час заходу. Адже саме в цей день трапляються дива і дітки отримують подарунки від Миколая.
  Ці фотографії і слова подяки колектив бібліотеки отримав від вдячних дітей і їх батьків , які сьогодні проживають не так вже далеко від зони бойових дій. А ми від щирого серця бажаємо їм добра, щастя і мирного неба України!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.