Оголошення щодо створення Координаційної ради молодих юристів при Голосіївському районному управлінні юстиції у місті Києві

Відповідно до доручення Головного територіального управління юстиції у місті Києві № 6/39/15145 від 15 жовтня 2015 року щодо створення Координаційної ради молодих юристів при Голосіївському районному управлінні юстиції у місті Києві.

Голосіївське районне управління юстиції у місті Києві створює Координаційну раду молодих юристів з метою узгодження зусиль молодих юристів в утверджені високої ролі професії юриста в Україні, координація діяльності, пов’язаної з підвищенням якості підготовки фахівців у галузі права, залучення молодих правників до нормативних процесів, здійснення право освітньої та право виховної роботи, формування активної позиції нового покоління юристів.

До складу Координаційної ради можуть входити представники об’єднань молодих юристів та об’єднань студентів, молоді юристи-науковці і практики, викладачі права, студенти, співробітники юридичних клінік, а також працівники центральних органів виконавчої влади.

 Якщо Ви:

- бажаєте працювати на громадських засадах;

- активно приймаєте участь у громадській діяльності;

- маєте особисті досягнення, напрацювання у певній галузі права;

- здатні надавати конкретні пропозиції щодо особистого вкладу в реалізацію мети та завдань Координаційної ради - ПРИЙМІТЬ УЧАСТЬ У СТВОРЕНІ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ.

 Координаційна рада також відкрита до співпраці із будь-якими громадськими організаціями, адвокатськими об’єднаннями, засобами масової інформації, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форм власності.

 

27 листопада 2015 року о 12:00 години в Голосіївському районному управлінні юстиції у місті Києві, за адресою: м.Київ вул. Ломоносова, 22\15  тел. 258-81-03 відбудеться набір членів до складу Координаційної  Ради молодих юристів про Голосіївському районному управлінні юстиції у місті Києві.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю