КМДА Київська міська державна адміністрація


23 травня 2023

Увага! Всеукраїнський конкурс есе та малюнків "Я маю ПРАВО на життя"

Увага! Всеукраїнський конкурс есе та малюнків "Я маю ПРАВО на життя"

Навчально-науковий інститут права та політології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова у травні-червні 2023 року за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України проводить Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя».

Метою Конкурсу є привернення уваги до порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвиток відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганда європейських цінностей, демократичних принципів державного устрою.

Конкурс проводиться серед учнів і вихованців 8-11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти, початкової мистецької освіти, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.

Роботи (малюнки) учасників Конкурсу в строк до 30 червня 2023 року надсилаються поштою на адресу: 01054, м. Київ, вул. О. Кониського, 8/14, 9 поверх (Навчально-науковий інститут права). Есе учасників можна надсилати на електронну адресу: [email protected].

Підсумки Конкурсу планується підбити у липні 2023 року.

 

Детальніше у додатку



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.