Головна  →  Новини  →  1 лютого 2023

Всеукраїнський рух «Єдині» оголошує реєстрацію на ювілейний десятий мовний курс для охочих перейти на українську

 

Всеукраїнський рух «Єдині» оголошує реєстрацію на десятий ювілейний мовний курс. Як зазначають організатори, за 10 місяців 60 тисяч російськомовних українців зробили українську мовою свого спілкування саме завдяки цьому безкоштовному місячному курсу.

 «Ми продовжуємо зміцнювати культурний кордон і навчати українській мові. Якщо ви хочете зробити добру справу для перемоги – переходьте на українську у 2023-му», – сказала співзасновниця Всеукраїнського руху «Єдині» Наталка Федечко.

Курс «Єдині» це:  

  • щоденні завдання та навчальні матеріали;
  • вебінари й онлайн-лекції;
  • розмовні клуби у зручному для вас форматі (онлайн чи офлайн);
  • поради психолога – як подолати мовний барʼєр;
  • техніка легкого запамʼятовування нових слів;
  • пояснення, звідки береться суржик та як його позбутися.  

Старт десятого курсу – 6 лютого. Приєднатися може кожен охочий із будь-якої точки світу. Реєстрація на курс – на сайті: https://yedyni.org.

Участь – абсолютно безкоштовна.

Бонус для ювілейного курсу: базовий курс навчання для тих, хто прагне поглибити й удосконалити власну українську. Реєстрація – за посиланням: https://forms.gle/bqMhUrHpBF5gjoGh6.

Додатково.

60 000 учасників перейшли на українську, завдяки масштабному мотиваційному проєкту, завданням якого є освітня та психологічна підтримка в переході на українську. Розмовні клуби «Єдині»  працюють у 25 містах України і за кордоном: у Любліні, Варшаві,  Роттердамі, Вільнюсі та Празі. До проєкту долучилися 35 членів команди, 335 вчителів, 400 волонтерів. Команда проєкту крокує до своєї мети – до 2024 року допомогти 1 мільйону українців перейти на українську.  

Соціальні мережі проєкту: 

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю