Головна  →  Оголошення  →  21 грудня 2022

У столиці розпочався прийом робіт на XII Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2023 для дітей від 6 до 18 років

У столиці розпочався прийом робіт на XII Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2023 для дітей від 6 до 18 років

У столиці розпочали прийом робіт на XII Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2023. До участі запрошують дітей від 6 до 18 років: учнів середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв та вихованців позашкільних навчальних закладів. Про це повідомляє Центральне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці.

Конкурс у межах відзначення Дня охорони праці ініціює Державна служба України з питань праці спільно з ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці»

Конкурс проводиться у два етапи:

  • І етап – до 15 лютого 2023 року малюнки учасників потрібно надіслати поштою до Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці за адресою: м. Київ, 04060, вул. Вавілових, 10. Далі журі визначить переможців (I, II і III місця) у трьох вікових групах: перша група – від 6 до 10 років; друга група – від 11 до 14 років; третя група – від 15 до 18 років. Автори робіт, які посіли I, II і III місця, вийдуть у фінал конкурсу, а їхні малюнки направлять до редакції журналу «Охорона праці».
  • ІІ етап (фінал) – до 15 квітня 2023 року журі фіналу визначить переможців (I, II і III місця) у кожній віковій групі. До Дня охорони праці в Україні, який відзначають щороку 28 квітня, переможців нагородять цінними подарунками, дипломами й медалями.

Ознайомитися з положенням про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», а також подивитися онлайн-альбом малюнків фіналістів та переможців за результатами Конкурсу 2022 року можна на сайті: https://ohoronapraci.kiev.ua/.

У Центральному міжрегіональному управлінні Державної служби з питань праці також зазначили, що оскільки конкурс набув міжнародного визнання, бажано, щоб конкурсанти робили напис на малюнку як українською, так і англійською мовами.

За інформацією: Центральне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю