Головна  →  Новини  →  29 листопада 2022

Відбулась інформаційно-просвітницька акція «Стоп насильству!».

Відбулась інформаційно-просвітницька акція «Стоп насильству!».

СТОП НАСИЛЬСТВУ!

Сьогодні листопада 2022 року в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» відбулась інформаційно-просвітницька акція під гаслом «Стоп насильству!».

Організаторами заходу виступили Служба у справах дітей та сім’ї Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, Голосіївське УП ГУ НП в місті Києві, Голосіївський районний в місті Києві центр соціальних служб, Управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та Спеціалізована школа № 85 м. Києва.

Учасники Акції намагалися привернути уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Важливим є реакція абсолютно кожної людини на будь-які прояви насильства. І саме вчасна реакція, саме вчасне повідомлення про проблему, саме вчасне прохання про допомогу, навіть у разі виявлення насильства до абсолютно незнайомих людей, може дійсно вирішити ситуацію і допомогти потенційним жертвам уникнути насильства. Тоді як просто бездіяльність часто стає мовчазною згодою і тільки провокує подібні випадки у нашому соціумі.

Учні Спеціалізованої школи № 85 м. Києва активно приєдналися до участі в Акції «16 днів проти насильства».
Діти та дорослі змогли долучитись до флешмобу «Я проти насильства! А ти?», «Стоп насилля!».

За допомогою маленьких долоньок, кольорового паперу та яскравих фарб учасники створили справжні шедеври — колективні композиції. На паперових долоньках діти писали про щасливе дитинство без насильства.

Всім учасникам заходу були роздані брошури, листівки, буклети з корисною інформацією з даної теми.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю