Головна  →  Новини  →  30 вересня 2022

День усиновлення

Діти – найдорожче багатство кожної людини. У дітях — щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду. Заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди.

Головне наше завдання, захистити права кожної дитини, особливо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом повернення їм того, що, волею долі, у них відібрало життя – батьків та батьківську любов, безпечне щасливе дитинство, віру в добро та справедливість, віру в майбутнє.

Самотність… Непотрібність… Очікування… Тривожність… Несправедливість… - це ті відчуття, котрі через свої сердця пропускають наші діти. Кожного дня вони з надією чекають на нас, дорослих. На нашу увагу до них, на наш гуманізм та підтримку, любов та піклування, на наші відкриті серця та наші кроки до їх майбутньої долі.

Сьогодні держава підтримує та забезпечує тих, хто прийняв для себе свідоме рішення та ступив на шлях усиновлення.

Усиновлення - це особливий та непростий шлях батьківства, але такий благородний, самовідданний та заслуговуючий на безмежну повагу і вдячність.

Саме 30 вересня відзначається День усиновлення — свято України, яке щороку співпадає з днем  християнського Свята Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.

Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація від щирого серця вітає тих відважних батьків, які здійснили цей відповідальний крок і взяли дитину у свою родину та бажає їм розуміння, доброти, любові, терпіння та здоров'я. Щастя Вам, шановні усиновлювачі, найкращої долі Вам і Вашим дітям!

 

 

Служба у справах дітей та сім'ї

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю