Укласти договір на розподіл електроенергії не виходячи з дому в декілька кліків – сервіс від ДТЕК Київські електромережі

ДТЕК Київські електромережі створив для своїх клієнтів зручний сервіс – онлайн укладення договору на розподіл електроенергії. Функція доступна на сайті компанії 24/7 та допомагає клієнтам економити час і отримувати послуги компанії не виходячи з дому, що актуально та безпечно в умовах воєнного стану в країні.

Послуга з укладання договору на розподіл електроенергії стане в нагоді тим клієнтам, хто придбав нерухомість (квартиру, житловий будинок, гараж тощо) у попереднього власника й переоформлює договір на розподіл електроенергії на себе. Також вона допоможе новим клієнтам, які отримали право переходу на прямі договірні відносини з розподілу електричної енергії (наприклад, коли новобудова приєднується до мережі за постійною схемою електропостачання).

Для зручності клієнтів ДТЕК Київські електромережі розробив спеціальний онлайн сервіс для укладання угоди на розподіл електроенергії.

«ДТЕК чує та розуміє потреби клієнтів. В компанії створили усі умови для того, щоб процес укладання договору на розподіл був максимально зручним та швидким. Для цього клієнт може особисто завітати в один із офісів компанії або звернутися через інтернет дистанційно за допомогою спеціальної онлайн-форми «Укладення договору on-line» на сайті», – розповідають в ДТЕК Київські електромережі.

В компанії зазначають, що обидва способи максимально швидко дозволять укласти договір на розподіл. Однак наголошують, що саме дистанційний має більше переваг в плані зручності, економії часу та доступності. Він не вимагає особистих візитів в офіси компанії, ним можна скористуватися в будь-який зручний для себе час та з будь-якого місця де є доступ до мережі інтернет.

Для того щоб укласти договір розподілу електроенергії онлайн потрібно зробити 2 кроки: 1. перейти за посиланням «Укласти договір» (https://www.dtek-kem.com.ua/ua/online-contract) на сайті компанії, ознайомитися (підготувати) з переліком документів, якісні фотокопії яких будуть необхідні для укладання договору, та натиснути кнопку «Заповнити заяву»

2. занести в онлайн-форму персональні дані, інформацію про об’єкт нерухомості, прикріпити якісні фотокопії необхідних документів та натиснути «Відправити заявку»

Одразу після відправки, клієнт отримає повідомлення, що його документи прийняті. Далі вони надійдуть до фахівця ДТЕК Київські електромережі. Він їх перевірить і, якщо будуть запитання або помилки, то попросить уточнити або виправити. Якщо з документами все гаразд, то клієнту відправлять скан-копії підписаного компанією пакету документів, які будуть свідчити про приєднання до договору розподілу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю