КМДА Київська міська державна адміністрація


17 грудня 2021

Перелік адрес де вже обладнано, або планується обладнати паркувальні майданчики

Відповідно до рішення Київської міської ради від 23.06.2011 № 242/5629 «Про встановлення місцевих податків і зборів у м. Києві» (таблиця 1, додаток 5) за комунальним підприємством «Київтранспарксервіс» закріплено перелік адрес де вже обладнано або планується обладнати паркувальні майданчики.
 
На виконання доручення Постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку від 14.12.2021 № 08/280-1138 вих Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією опрацьовується питання необхідності удосконалення паркувального простору в місті Києві.
 
З метою вивчення думки громадськості щодо можливості організації КП «Київтранспарксервіс» платного паркувального простору в Голосіївському районі  та доцільність подальшого функціонування вже організованих паркувальних майданчиків, Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація просить небайдужих громадян долучитися та  в термін до 24.12.2021 надати зауваження/пропозиції  щодо затвердженого переліку  адрес на електронну пошту відділу контролю за благоустроєм : [email protected]



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.