Головна  →  Новини  →  14 вересня 2021

14 вересня у парку імені Тараса Шевченка відбудеться Настановча сесія-2021 від Київської Малої академії наук

14 вересня о 16:00 у парку імені Тараса Шевченка (вул. Володимирська, 60) відбудеться Настановча сесія-2021 від Київської Малої академії наук – «Наука під відкритим небом».

У програмі заходу: майстер-класи, наукові шоу, конкурси, вікторини, квести та призи найактивнішим учасникам.

Усі присутні зможуть ознайомитися з роботою та структурою Київської Малої академії наук: 15 відділень, 3 популярні школи (Школа лідерства та фасилітаційних практик, Бізнес школа, Школа юного науковця), а також з унікальним обладнанням, яке сьогодні Академія надає своїм вихованцям: спеціальні мікроскопи і пірометри, спектрометри і спектрофотометри, повітряні та підводні дрони, кольорові 3D-принтери та інше.

Захід супроводжуватиметься масштабним радіомарафоном. Це дасть можливість познайомитися з видатними педагогами, зірковими випускниками та вихованцями Київської МАН, переможцями найпрестижніших міжнародних,
всеукраїнських та міських конкурсів. Їхні обличчя щодня можна бачити на метролайтах, встановлених на центральних станціях метрополітену в рамках соціального проекту «Інтелект молоді – Києву!».

Місце проведення: парк імені Тараса Шевченка (вул. Володимирська, 60).

Акредитація представників ЗМІ за електронною адресою: [email protected].

Контактна особа: Лиговська Тетяна, 067-236-54-75.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/event/Event_14_veresnya_u_parku_imeni_tarasa_shevchenka_vidbudetsya_nastanovcha_sesiya-2021_vid_kivsko_malo_akademi_nauk/

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю