Головна  →  Новини  →  10 вересня 2021

Проведено конкурс та визначено надавача соціальної послуги «Паліативний догляд» в місті Києві - ТОВ «Міцне здоров’я

Департаментом соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), на виконання міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2019-2021 роки», затвердженої рішенням Київської міської ради від 18 грудня 2018 року № 459/6510 (в редакції рішення Київської міської ради від 24 грудня 2020 року № 19/19), згідно з чинним законодавством проведено конкурс та визначено надавача соціальної послуги «паліативний догляд» в місті Києві - ТОВ «Міцне здоров’я».

Зазначена соціальна послуга може надаватись особам, які отримують паліативну допомогу та членам їх сімей, у тому числі паліативним хворим (особам похилого віку, особам з інвалідністю, хворим (із числа осіб працездатного віку на період встановлення їм групи інвалідності, але не більше ніж чотири місяці), які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги. 

З державним стандартом паліативного догляду можна ознайомитись за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0247-16#n14.

 
Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю