Головна  →  Новини  →  31 серпня 2021

3 вересня в Голосіївському парку відкриють виставку «Світ Велетнів»

У п’ятницю, 3 вересня, в Голосіївському парку стартує унікальна виставка «Світ Велетнів» (https://www.facebook.com/svitveletniv/). За інформацією організаторів, це буде цілий тематичний парк казкових персонажів, усі герої якого «оживуть» за допомогою аніматроніки, а також розмовлятимуть із гостями голосами відомих українців. 

Прототипами головних героїв виставки стали Володимир Горянський, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Дмитро Ступка, LAUD, Анатолій Анатоліч, Сніжана Єгорова та Андрій Джеджула. Усього в парку буде представлено більше 30-ти аніматронних фігур, які сягають 5-ти метрів у висоту.

Спеціально під проект організатори створили книги для дітей із історією про добрих та злих Велетнів, анімаційні мультфільми та кілька промороликів, які можна буде побачити на сторінці в YouTube. 

«Це пілотний проект, аналогів якого ще не було в Україні та всій Європі.

Ми хотіли відійти від класичних виставок і створити справжню історію, в яку кожен відвідувач зможе зануритися тільки-но переступив поріг нашого парку. Ви зможете познайомитися з мирними жителями поселення або відчути себе героєм, поборовшись із злими Велетнями з Долини Туманів. Я впевнений, ви будете в захваті!» – сказав організатор виставки, засновник компанії World of impressions Денис Погорєлко. 

Окрім основних композицій, у парку буде представлена тематична анімація, мерч, сувенірна продукція та зона фуд-кортів для дорослих і дітей.

Триватиме виставка до 31 жовтня.

 

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/news/News_3_veresnya_v_golosivskomu_parku_vidkriyut_vistavku_svit_veletniv/

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю