Головна  →  Новини  →  29 липня 2021

Мініярмарок вакансій «Знайдемо роботу разом»

29 липня 2021 року Голосіївська  районна  філія  Київського міського центру зайнятості  провела онлайн мініярмарок вакансій на платформі Skype з участю ДУ "Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМНУ" . Провідна державна наукова установа охоплює сфери, що стосуються охорони здоров’я працюючого населення, організовує та координує науково-дослідні роботи в цьому напрямі. Шукачам роботи було запропоновано вакансії начальника відділу кадрів, провідного бухгалтера, юрисконсульта, провідного інженера, наукового співробітника, молодшого наукового співробітника, лікаря функціональної діагностики, лікаря- лаборанта, фельдшера- лаборанта, сестри медичної, молодшої медичної сестри.

За пропозиціями районних філій Київського міського центру зайнятості до міні - ярмарку було залучено 14 безробітних, які відповідають вимогам запропонованих вакансій.

Представник роботодавця Надія Зубко продемонструвала учасникам заходу презентацію установи. Мова  йшла про переваги працевлаштування в установі, соціальних гарантіях, передбачених чинним законодавством. Проінформувала про основні  вимоги  до претендентів на вакансії, умови праці та характер виконуваної роботи.

Шукачів роботи цікавили питання оплати праці, випробувального терміну, графіку роботи тощо. Учасникам заходу були надані контактні дані як роботодавця для надсилання резюме, так і телефони для консультацій фахівців філії.

 Голосіївська філія Київського міського центру зайнятості  подякувала  за участь у заході та співпрацю в напрямі  подання до служби зайнятості  вакансій, які укомплектовуються з числа безробітних постійному соціальному партнеру ДУ "Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМНУ".

За інформацією: Голосіївської  районної  філії  Київського міського центру зайнятості

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю