Головна  →  Новини  →  14 червня 2021

Напередодні Дня батька привітали Мельниченка В.В.

Щороку у третю неділю червня в Україні відзначається День батька - свято на честь усіх татусів, свято поваги та вдячності чоловікам, які піклуються про своїх дітей. Бути хорошим батьком – найвідповідальніша і потрібна робота в житті чоловіка. Для доньки дуже важливо, щоб тато говорив їй яка вона гарна, яка чудова. Для хлопчика важливо, щоб батько його підтримував, навчав, як має поводити себе чоловік і надавав йому мудрі поради. Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов’ю і терпінням – таке може тільки тато. І сьогодні ми віддаємо шану чоловікові-батьку, оскільки він є основою повноцінної сім’ї і має глибокий вплив та значення для дитини протягом її життя.

13 червня 2021 року у парку «Відрадний» м. Києва за сприяння Служби у справах дітей та сім’ї Київської міської державної адміністрації та Міжнародного Центру Батьківства відбувся захід до Дня батька.

За батьківську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов їх всебічного розвитку нагороджено подякою голови Київської міської державної адміністрації мешканця Голосіївського району м. Києва - Мельниченка Володимира Валерійовича.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю