КМДА Київська міська державна адміністрація


2 червня 2021

Подання «уточнюючих» розрахунків об’єднаної звітності

Головне   управління   ДПС   у  м. Києві  нагадує,  що  починаючи   з  01 квітня 2021 року платники податків щокварталу, протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу подають єдину звітність з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб (Розрахунок),  форма та Порядок заповнення яких затверджено наказом  Міністерства фінансів України від 13.01.2015 року № 4 (із змінами). 

У разі виявлення помилок у сумах нарахованого податку на доходи фізичних осіб, військового збору, єдиного внеску у Розрахунку та/або в сумах нарахованого податку на доходи фізичних осіб, військового збору, єдиного внеску або реквізитах у рядках додатків до Розрахунку, подається«звітний новий» Розрахунок або «уточнюючий» Розрахунок (в залежності від строків подання).

«Звітний новий» подається до закінчення граничного строку подання для відповідного звітного (податкового) періоду та містить інформацію щодо  уточнення інформації за звітний період (видалення рядків з помилками, внесення замість них достовірної інформації або внесення інформації, яка не була занесена до «звітного» Розрахунку);

«Уточнюючий» подається після закінчення граничного строку подання для відповідного звітного (податкового) періоду та застосовується для уточнення інформації за попередні періоди.

Більш детально з особливостями подання «уточнюючих» розрахунків за попередні періоди можна ознайомитися за посиланням:https://tax.gov.ua/nove-pro-podatki--novini-/467234.html

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.