Територіальні органи ДПС визначено органами ліцензування з оптової торгівлі підакцизними товарами

Головне управління ДПС у м. Києві повідомляє, що суб’єкти господарювання, які мають намір отримати, переоформити, внести черговий платіж за ліцензії на право оптової торгівлі спиртом етиловим, спиртом етиловим ректифікованим виноградним,   спиртом етиловим ректифікованим плодовим, алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах та пальним, за відсутності місць оптової торгівлі пальним мають звертатися до головних управлінь ДПС в областях та м. Києві за місцезнаходженням суб’єкта господарювання (основне місце обліку).

Якщо місцезнаходження суб’єктів господарювання – м. Київ, то із заявою для отримання ліцензії на право оптової торгівлі  необхідно звертатись до ЦОП Головного управління ДПС у м. Києві за адресою:

м. Київ, вул. Шолуденка, 33/19, (тел. (044) 484-04-81, (044) 482-15-13)

Довідково: у зв’язку з набранням чинності постанови Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2020 № 1308 «Про внесеня змін до постанови Кабінету Міністрів України  від 05.08.2015 № 609», територіальні органи ДПС з 01 січня 2021 року визначено органами ліцензування з оптової торгівлі підакцизними товарами.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю