Злата Лагутіна: Усіх платників ми закликаємо подавати декларацію за допомогою електронного кабінету

Подання декларації в електронному вигляді має низку переваг: зручність, доступність 24/7, оперативність. І найголовніша перевага використання електронного кабінету – дистанційне звітування. Таку думку висловила начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна в інтерв’ю журналу «Вісник. Офіційно про податки».

Електронний кабінет дає можливість: скоротити час і витрати на подання звітності, мінімізувати помилки при заповненні декларації, у разі необхідності надати копії документів у додатку до декларації, що важливо, зокрема, при використанні права на податкову знижку. І додаткова, але суттєва перевага в обмеженні контактів, що можуть нести потенційну загрозу зараження на COVID-19. У період пандемії це також важливий аргумент на користь використання електронного кабінету, – пояснила начальник столичної податкової.

Повна версія інтерв’ю за посиланням

http://www.visnuk.com.ua/uk/news/100022722-zlata-lagutina-deklaruvannya-dokhodiv-ta-chesna-splata-podatkiv-tse-obovyazok-usikh-gromadyan-bez-vinyatku-tse-osobistiy-vnesok-kozhnogo-ukrayintsya-u-rozvitok-nashoyi-derzhavi

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю