КМДА Київська міська державна адміністрація


16 січня 2021

Відбулося засідання районної робочої групи з питань Громадського бюджету по Голосіївському району

Сьогодні в Голосіївській райдержадміністрації під керівництвом заступника голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Калугіна відбулося засідання районної робочої групи з питань Громадського бюджету по Голосіївському району.

На зустрічі були присутні керівники структурних підрозділів Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, які відповідальні за реалізацію та експертизу проєктів.

Розглянуто проєкт № 22 «Сучасне оснащення кабінету хімії та біології школи № 37», експертизу якого проведено управлінням освіти Голосіївської та надано звіт узгодженого проєкту. За результатами розгляду даний проєкт підтриманий та прийнятий до голосування.

Надано доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації активізувати роботу з авторами (Командами) проєктів для складання та погодження календарних планів реалізації проєктів та технічних вимог, проведення необхідних робіт і заходів по реалізації проєктів громадського бюджету у поточному році та забезпечення своєчасного освоєння бюджетних коштів.

 За інформацією Фінансового управління Голосіївської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.