Головна  →  Новини  →  25 листопада 2020

В адміністрації обговорили стан реалізації проєктів-переможців Громадського бюджету по Голосіївському району протягом 2020 року

Вчора в Голосіївській райдержадміністрації під керівництвом заступника голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Калугіна відбулася нарада щодо стану реалізації проєктів-переможців Громадського бюджету по Голосіївському району протягом 2020 року.

На зустрічі були присутні керівники структурних підрозділів Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, які відповідальні за реалізацію проєктів.

За результами наради надано доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації активізувати та пришвидшити виконання необхідних робіт і заходів по реалізації проєктів громадського бюджету у поточному році та забезпечити своєчасне освоєння бюджетних коштів.

Також, заплановано наступну нараду, на якій будуть розглянуті проєкти-переможці Бюджету участі – 2021 та проєкти, які набрали необхідний мінімум голосів, але не були визначені переможцями, для опрацювання і прийняття рішення щодо доцільності їх реалізації та включення до бюджетного запиту на наступний рік.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю