Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2020

Київ створив штаб, що допомагатиме взимку безхатченкам

Столична влада створила штаб, що взимку допомагатиме безхатченкам. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання із соцмереж.

«Ми робимо все, що від нас залежить, аби підтримати безхатченків. Тому з 1 грудня цього року і до 1 квітня наступного безхатченків будуть забезпечувати гарячим харчуванням, теплими речами і взуттям, санітарно-гігієнічними засобами. Для цього вже створений міський оперативний штаб. Такі штаби для допомоги бездомним особам у зимовий період сформують і в кожному районі міста», – сказав Віталій Кличко.

Для роботи міського штабу залучатимуть також і благодійні внески та гуманітарну допомогу фізичних юридичних осіб.

Окрім цього, на базі Будинку соціального піклування на вулиці Суздальській, що є і нічним притулком для безхатченків, створять спеціальні виїзні бригади. Вони регулярно, за графіком, виїжджатимуть із соціальним патрулюванням.

«Якщо ця зима буде холодною, ми збільшимо на третину кількість ліжок у нічному притулку на Суздальській та в центрі соціальної реабілітації, де безхатченки можуть проживати постійно. Цей центр знаходиться в селі Ясногородка Вишгородського району», – зазначив Віталій Кличко.

 

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю