Головна  →  Новини  →  11 серпня 2020

Всеукраїнський тиждень підтримки грудного вигодовування

 

  

З 01 по 07 серпня 2020 року в закладах охорони здоров’я Голосіївського району м. Києва проведено Всеукраїнський тиждень підтримки грудного вигодовування.

В рамках заходу, в «Школах відповідального батьківства» та кабінетах підтримки грудного вигодовування закладів охорони здоров’я Голосіївського району м. Києва, проведені індивідуальні бесіди з майбутніми батьками, батьками новонароджених дітей та дітей раннього віку щодо фізіологічних умов харчування, основних ускладнень та труднощів, які виникають при грудному вигодовуванні.

 

  

За бажанням майбутніх батьків та батьків новонароджених дітей необхідні матеріали щодо підтримки грудного вигодовування надсилаються КНП «КДЦ» Голосіївського району м.Києва на їх електронну пошту. Буклети щодо підтримки грудного вигодовування вагітні жінки можуть отримати у лікарів акушерів-гінекологів.

На інформаційних стендах в амбулаторіях загальної практики-сімейної медицини комунальних некомерційних підприємств Голосіївського району м.Києва розміщено інформацію щодо основних принципів та переваг грудного вигодовування.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю