КМДА Київська міська державна адміністрація


7 травня 2020

7-10 травня активна молодь столиці, скаути і волонтери проведуть перший онлайн збір-похід «Козацькими шляхами»

Із 7 до 10 травня лідери дитячих і молодіжних громадських організацій столиці проводитимуть традиційний збір-похід «Козацькими шляхами» в онлайн форматі. Тож долучитися до цікавих активностей зможе кожен охочий за посиланням: https://www.facebook.com/kozatskymy.shliahamy/.

Протягом трьох днів триватимуть актуальні тренінги, творчі майстер-класи, туристичні лайфхаки тощо. Окрім цього, за активну участь організатори передбачили унікальні фірмові подарунки.

«Цьогоріч мав відбутися тридцятий збір-похід «Козацькими шляхами». Впродовж року ми ретельно готувалися до відзначення ювілею, однак пандемія COVID-19 внесла свої корективи у проведення наймасштабніших світових заходів, наш збір-похід не став винятком. Але організаційний комітет швидко прийняв виклик нових реалій та запропонував провести захід із дотриманням карантину в домашній версії під назвою «Козацькими шляхами. Ноme edition», – зазначила директор Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярослава Колобова.

Нагадаємо, що традиційно збір-похід волонтерських загонів та лідерів дитячих і молодіжних громадських організацій «Козацькими шляхами», відбувається на початку травня поблизу с. Виграїв Черкаської області (Корсунь-Шевченківський р-н). Щорічно програма заходу спрямована на залучення молоді до активного громадянства, до вирішення локальних і глобальних проблем у різних сферах життя.

Детальніша інформація для представників ЗМІ за тел.: 093-518-90-80 (Дар’я Чекурова),[email protected].

 

Джерело: КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.