Головна  →  Новини  →  30 березня 2020

За три дні роботи Єдиного координаційного центру для допомоги малозахищеним киянам набори першої необхідності отримали майже 2500 осіб

За три дні роботи новоствореного Єдиного координаційного центру для допомоги малозахищеним верствам населення розпочато забезпечення наборами першої необхідності людей похилого віку, родин із дітьми з інвалідністю та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Ми створили Центр для того, щоб уберегти найменш захищених киян від імовірного зараження. Він збирає інформацію, хто найбільше потребує допомоги, і забезпечує їх необхідними продуктами. На сьогодні ми отримали понад близько 2500 наборів першої необхідності від громадських організацій і соціально-відповідального бізнесу, oj вже майже всі передали тим, хто їх потребує. Забезпечили щоденне перевезення понад 80 хворих, які потребують процедури гемодіалізу. Наразі ми ведемо перемовини із кількома організаціями та соціально-відповідальними представниками бізнесу, які готові допомогати. Закликаю всіх, хто може це зробити, долучитися та разом протистояти загрозі епідемії», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що набори товарів першої необхідності було зібрано завдяки допомозі Благодійних фондів «Майбутній Київ», «Життєлюб», Благодійній Організації «Спілка самаритян України», Всеукраїнському товариству Червоного хреста, торгівельній мережі «Новус». Логістику доставки наборів забезпечили компанії «Уклон» і «Нова пошта».

Також Марина Хонда повідомила, що насамперед забезпечать осіб, які перебувають у групі ризику: літніх людей та дітей з інвалідністю. А також – усі, хто цього потребує.

 
Джерело: КМДА

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю