Головна  →  Новини  →  20 лютого 2020

Придбано обладнання для дітей з особливими освітніми потребами

Управління освіти, адміністрація та колектив школи І–ІІІ ступенів № 236 міста Києва щиро дякує виконувачу обов’язків голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергію Миколайовичу Садовому, представникам фонду допомоги дітям „PAGALBA VAIKAMS, NUKENTE JUSIEMS KARO ZONOJE” Viktoras Andriejevas, Lukas Rupainis (Литва) та голові Громадської організації «Українська асаціація інвалідів АТО» Сергію Миколайовичу Тріскачу за подароване обладнання для створення розвивально - ігрового простору, яке дозволить долати емоційні й психологічні бар’єри у спілкуванні дітям з особливими освітніми потребами, сприятиме їхній реабілітації, фізичному розвитку, формуванню позитивних емоцій та гарного настрою.

Подарунок – це не тільки матеріальні цінності, а й  прояв турботи та уваги до  дітей, які потребують повсякденного піклування.

Висловлюємо щиру вдячність нашим благодійникам за небайдуже ставлення до проблем дітей, самовідданість і співчуття, любов до ближнього та здатність змінити світ навколо себе на краще. Нехай  щедрість  і доброзичливість повернуться до них сторицею!

ФОТОЗВІТ

За інформацією управління освіти

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю