КМДА Київська міська державна адміністрація


17 лютого 2020

Епідеміологічну ситуацію в районі обговорили на апаратній нараді в Голосіївській РДА

Епідеміологічну ситуацію в районі обговорили на апаратній нараді в Голосіївській РДА

 

Сьогодні, 17 лютого 2020 року,  під керівництвом виконувача обов’язків голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Садового відбулась апаратна нарада. Участь у нараді взяли заступник голови, керівник апарату, керівники структурних підрозділів адміністрації, керівники комунальних підприємств району, члени громадської ради.

Про стан виконання протокольних доручень в.о. голови, заступників голови та керівника апарату інформував начальник відділу організації діловодства та контролю – Дмитро Криворучко. Питання життєдіяльності району та звернення громадян Сергій Садовой доручив  тримати на постійному контролі.

Ігор Яценко – завідувач сектору з питань оборонної та мобілізаційної роботи доповів про стан мобілізаційної підготовки в районі. Доповнив доповідь в.о. військового комісару Голосіївського районного у м. Києві військового комісаріату Євгеній Вялов.

Щодо стану захворюваності на грип, про коронавірусну інфекцію та гострі вірусні інфекції заслухали Віктора Ботякова – начальника відділу охорони здоров’я.

Віталій Омельчук, Іван Скрицький та Галина Лось поінформували присутніх про готовність медичних закладів району протистояти коронавірусній інфекції.

 

ФОТОЗВІТ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.