КМДА Київська міська державна адміністрація


14 лютого 2020

В Голосіївській районній філії КМЦЗ відбулась презентація військової служби за контрактом

Голосіївською районною філією Київського міського центру зайнятості 13 лютого 2020 року, на замовлення Окремої Комендатури охорони і забезпечення Державної прикордонної служби України (військова частина 1), було проведено Презентацію роботодавця для осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості та шукають роботу.

Представник роботодавця, Колодій Євгенія, проінформувала присутніх про умови несення військової служби за контрактом. Основними вимогами до кандидатів є: громадянство України, придатність за станом здоров’я до військової служби, фізична підготовка, психологічна та професійна придатність.

Також  пані Євгенія наголосила на тому, що військовослужбовці за контрактом мають пріоритетне право вступу до вищого учбового закладу – Національної академії Державної прикордонної служби України з можливістю отримання вищої освіти та офіцерського звання.

Серед соціальних умов: стабільна заробітна плата,  щорічна відпустка, забезпечення військовою формою, обстеження та лікування в медичних закладах ДПСУ.

Захід відвідали 10 осіб, які перебувають на обліку в районній філії.

За інформацією Голосіївської районної філії КМЦЗ 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.