КМДА Київська міська державна адміністрація


10 грудня 2019

Хакатон «Громадський бюджет: створення успішного проєкту»

Громадський бюджет – інструмент активних громадян для зміни міста, району на краще, саме під таким гаслом 09.12.2019 року пройшов хакатон «Громадський бюджет: створення успішного проєкту» в рамках Дня місцевого самоврядування.

 

Спікери хакатону – Артем Стельмашов, начальник відділу місцевого самоврядування, регіональних і міжнародних зв’язків Київської міської ради, та Олексій Коваленко, голова Київської громадської платформи, національний експерт Ради Європи, разом зі студентською молоддю вищих навчальних закладів, що розташовані на території району, обговорили питання бюджету участі, як  можна реалізувати свою ідею, розібрали етапи процесу.

В ході заходу молодь, поділившись на команди, працювали над своєю ідеєю, а по завершенню кожна із команд презентувала свій проєкт.

Дякуємо спікерам, які допомогли сформувати бачення Громадського бюджету в цілому та визначити вектор, за яким варто рухатись до вдалого результату, та студентській молоді за активну позицію й прагнення зробити свій внесок у розвиток нашого району.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.