КМДА Київська міська державна адміністрація


2 грудня 2019

В райдержадміністрації обговорили питання своєчасного розгляду звернень громадян

02 грудня в Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада з питань забезпечення своєчасного розгляду звернень громадян, які надходять до комунальної бюджетної установи «Контактний центр міста Києва».


У нараді взяли участь виконувач обовʼязків голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Садовой, директор КБУ «Контактний центр міста Києва» Лариса Жукова, керівник апарату Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Софія Дунаєвська, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних підприємств району та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.
Розглянули статистично-аналітичну інформацію за розглядом звернень, які надійшли до Голосіївської райдержадміністрації за 2019 рік. Найбільш актуальними питаннями для мешканців району стали: житлово-комунальне господарство, відновлення благоустрою, технічний стан проїжджих частин вулиць та тротуарів.
За підсумками наради в. о. голови Сергій Садовой наголосив на необхідності більш тісної співпраці з КБУ та особистої відповідальності керівників структурних підрозділів за вчасні, інформативні та достовірні відповіді на звернення громадян.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.