Головна  →  Новини  →  19 листопада 2019

На замовлення ОРЦК Державної прикордонної служби України було проведено Презентацію роботодавця

Голосіївською районною філією Київського міського центру зайнятості 13 листопада 2019 року, на замовлення Окремого регіонального центру комплектування  Державної прикордонної служби України, було проведено Презентацію роботодавця для осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості та шукають роботу.

Представник роботодавця, Конченко Алла Григорівна,  проінформувала присутніх про умови несення військової служби за контрактом. Основними вимогами до кандидатів є: громадянство України, придатність за станом здоров’я до військової служби, фізична підготовка, психологічна та професійна придатність. Одним із ключових завдань військовослужбовців  є здійснення заходів з охорони державного кордону України (робота в аеропортах «КИЇВ» та «БОРИСПІЛЬ» з паспортними документами в пунктах пропуску, огляд транспортних засобів).

Також  пані Алла наголосила на тому, що військовослужбовці за контрактом мають пріоритетне право вступу до вищого учбового закладу – Національної академії Державної прикордонної служби України з можливістю отримання вищої освіти та офіцерського звання.

Серед соціальних умов: стабільна заробітна плата,  щорічна відпустка, забезпечення військовою формою, обстеження та лікування в медичних закладах ДПСУ.

Захід відвідали 12 осіб,  в тому числі 3 учасника АТО , які перебувають на обліку в районних філіях КМЦЗ.

За інформацією Голосіївської районною філії Київського міського центру зайнятості

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю