Головна  →  Новини  →  14 листопада 2019

Відбувся перегляд вистави дитячого хореографічного театру «Мода і більше того…» на присвоєння почесного звання «Зразковий художній колектив»

13 листопада 2019 року відбувся перегляд хореографічно-музичної вистави-фантазії «Іще одна історія про Кая та Герду» дитячого хореографічного театру «Мода і більше того…» Будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району міста Києва на присвоєння почесного звання «Зразковий художній колектив».

Дитячий хореографічний театр «Мода і більше того…» Будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району міста Києва радує глядачів своїми виступами вже понад 20 років.  Сьогодні його чисельність налічує  100 вихованців віком від 5-ти до 18-ти років. Засновник та незмінний керівник колективу – Глазкова Олена Миколаївна. Свою майстерність  колектив підтверджує  в міжнародних та всеукраїнських фестивалях-конкурсах. Щорічно колектив  бере участь в районних та міських заходах.

Переглянувши виставу, комісія зазначила високий естетичний рівень, сценічну культуру, індивідуальність та сучасний творчий пошук колективу, артистизм вихованців та оригінальне костюмоване рішення вистави.

Цікаві й оригінальні постановки хореографічної вистави та акторська виконавська майстерність дітей полонили серця глядачів.

Одноголосно журі дало високу оцінку майстерності колективу та рекомендувало Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) клопотати перед комісією Міністерства освіти і науки України про присвоєння дитячому хореографічному театру «Мода і більше того…» Будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району міста Києва звання «Зразковий художній колектив».

Управління освіти Голосіївської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю