Головна  →  Новини  →  30 вересня 2019

Пройшов загальноміський захід «Юнь Києва запрошує»

 

28 вересня 2019 року Голосіївський район міста Києва долучився до участі в загальноміському соціокультурному заході «Юнь Києва запрошує».

Захід пройшов на території Центрального парку культури та відпочинку «Маріїнський парк», (вул. Грушевського, 5).

Формат заходу передбачав показові виступи спортсменів фізкультурно-оздоровчого центру «Централізована система дитячо-юнацьких спортивних клубів за місцем проживання «Голосієво», який віднесено до сфери управління відділу у справах молоді та спорту Голосіївського району міста Києва.

Так, вихованці вищезазначеної установи запам’ятались злагодженими, цікавими та продуманими показовими виступами у таких видах спорту як карате, боротьба самбо та айкідо, а також створили справжнє свято спорту для усіх присутніх.

Окрім цього, до заходу долучились курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, які продемонстрували майстер-клас із неповного розбору і збору автомата Калашникова, пістолету Макарова (9 мм) та муляжі бойових гранат Ф-1 та  РГД-5.

У свою чергу, кияни та гості столиці змогли сповна відчути атмосферу спортивного свята та зарядитися яскравими, неперевершеними емоціями від побаченого!

 

ФОТОЗВІТ

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю