КМДА Київська міська державна адміністрація


23 вересня 2019

Учасники АТО/ООС та члени їх сімей відвідали захоплюючу екскурсію в Парку «Древній Київ. Князівство Київська Русь»

21 вересня 2019 року відбувся адаптаційний захід для учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, які є клієнтами Голосіївського районного в місті Києві центрі соціальних служб для сім'ї дітей та молоді в рамках міської цільової програми «Турбота. На зустріч киянам» на 2019-2021 роки. Родини відвідали парк «Древній Київ. Князівство Київська Русь» Київської області, Обухівського району, с. Копачів.

Для учасників заходу проведено оглядову екскурсію Древнім Києвом, під час якої відбулось знайомство з комплексом Древнього Києва у Князівстві «Київська Русь, з історією стародавнього Києва від V по XIII століття традиціями, культурою та обрядами  наших предків, особливостями архітектури Середньовіччя та знаковими сторінками історії Київської Русі.

Сім'ї з дітьми відвідати історико-культурний захід Чемпіонат Європи по середньовічному бою «Зов Героїв». Найкращі  бійці України та інших країн вийшли на поле битви і провели повно контактні бої в лицарських обладунках зі середньовічною зброєю. Воїни у важких кольчугах 11 століття схрестили мечі із західноєвропейськими лицарями в повному обладунку 16 століття. Відпочинок за містом перетворився в захоплюючу пригоду, а дивовижна атмосфера парку «Древній Київ» подарувала неймовірні емоції та враження усім учасникам заходу.

 

За інформацією  Голосіївського районного центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.